Založ si blog

Kiskov ples núl a polčas rozpadu poslaneckého klubu OĽaNO

Kiskov politický projekt sa začína podobať na nepodarený vtip. Tí, ktorí poznajú Andreja Kisku bližšie však vedia, že celý jeho “politický príbeh” stojí na tekutých pieskoch marketérov a karieristov okolo neho.

Tak, ako v podnikaní, nikdy neoslnil a viezol sa na nápadoch a vychytralosti Bystríka Kisku, nie je tomu inak ani teraz pri formovaní “jeho politického subjektu”. Len dnes neradí Bystrík, ale zamestnanci prezidentskej kancelárie.

Po veľkom ohlásení, že “je nás viac a teda plus jeden”, kde bola biela košeľa podobná bielej košeli niekdajšieho lídra skrachovanej Siete a to i spolu s prevzatými sloganmi, zrazila sa vytvorená marketingová bublina okolo Andreja Kisku s prebiehajúcim rozpadom poslaneckého klubu hnutia OĽaNO, čoho výsledkom je dnešná mediálna nadpráca Denníka N v podobe úvah o tom, že hnutie NOVA by mohlo byť tou stranou, ktorú by osedlal Andrej Kiska.

Ústredným problémom je všetko. Aj keby sa to podarilo, bolo by to v rovine zdania. Niekdajšie Lipšicove hnutie je v stave klinickej kómy. Grendel odstúpil z jeho šéfovania a predseda je tak dodnes neznámy.

Rovnako je verejným tajomstvom, že bájna 780 členná stranícka základňa má podobu záchoda z kariet. Aj to riadne cinknutých.

Jediným pravdivým tvrdením na celej úvahe okolo spojenia hnutia NOVA a Andreja Kisku tak zostáva, že dvaja politickí bezdomovci (nateraz) bez budúcnosti – Gábor Grendel a Jana Žitňanská hľadajú spôsob ako sa v politike udržať, a preto to miešajú s Andrejom Kiskom. Rovnica je pomerne jednoduchá 2+0 = 2 a to je vždy viac ako nula.

A tak zostáva len nadpráca liberálneho Denníka N , ktorý z tohoto plesu núl angažovane bezvýznamnými informáciami pletie propagandisticky vytúžené preferencie Andreja Kisku a jeho neexistujúcej strany.

Nepripomína vám to už raz realizovaný scenár propagandy okolo Siete a jej bájnych 14% dva týždne pred parlamentnými voľbami 2016?

Andrej Kiska hrá od začiatku nepoctivú hru. Správa sa ako byzantský oligarcha, ktorý sa kdesi v Mongolsku rozhodol mať ďalší klub KHL. A teraz nakupuje hráčov.

Lenže Andrej Kiska je na tom ešte horšie! Je len maskot bez klubu, manažmentu, či hráčov- len pripravený reklamný predmet zabalený v celofáne s ubiehajúcou dobou trvanlivosti.

Opakujte si to vždy, keď zavriete oči pri čítaní ďalších zaručených  informácií Denníka N.

Politiku ovládli exoti, šašovia a liberálna lúza

15.08.2019

Jeden – šéf progresívcov, fajčil marihuanu, ochutnal aj opojné účinky LSD a dokonca sú podozrenia, že nebol len konzumentom, ale aj dílerom (5 gramov bieleho). Zbohatol na start-upoch, o ktorých sme pred pár rokmi nemali ani šajnu. To má byť budúci premiér podľa „novej“ liberálnej opozície. Ďalší z nových politikov má byť na čele Spolu. Ten však už toľkokrát [...]

Odpútať Slovensko od V4 by bolo prehrou

16.07.2019

Ideológ liberalizmu Michal Havran na autorskej strane denníka SME opäť priamočiaro naznačuje, čo bude hlavná úloha prezidentky Čaputovej. Okrem vytrvalej podpory Progresívneho Slovenska a liberálnej ideológie je to dovolím si citovať autora „odpútať Slovensko od V4“. Presne v duchu hesla treba zaútočiť na najslabší článok reťazca. Autor podsúva myšlienku, že [...]

Čaputová – Truban – Hlina

15.07.2019

Prezidentka Čaputová plní od svojho nástupu do úradu úlohy na 100% a drží líniu, ktorú vytýčili jej chlebodarcovia. V kontexte zoskupenia krajín V4 je v pozícii trójskeho koňa, voči stávajúcim trom štátom, ktoré v rámci krajín EU jednoznačne zastávajú národno-konzervatívne stanovisko pri vyjednávaní o budúcej podobe EU, čo sa ukázalo aj pri nominácii na [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 130440x
Priemerná čítanosť článkov: 4348x

Autor blogu

Kategórie