Persil vs. bruselský euro-úradník. Koho budete voliť Vy?

11. marca 2019, Peter Sokol, Politické dianie

To, že Progresívne Slovensko si vyberie za svoju kandidátku na prezidenta podpredsedníčku p. Čaputovú a snaží sa ju predať občanom ako Persil, neprekvapuje. Sú to spolu s ňou reprezentanti globálnych elít, platení globálnymi elitami, vyznávajúci bezbrehý liberalizmus, LGBTI a rozprávajúci podľa bruselských brožúrok a manuálov. Ak, však najsilnejšia vládna strana vyberie a postaví do súboja o prezidentský palác takého istého kandidáta, tak sa to dá interpretovať len dvomi spôsobmi:

  1. Je buď personálne vyprázdnená, že jednoducho vhodného kandidáta nemá alebo
  2. koná v snahe zapáčiť sa bruselským elitám, vopchať sa rovno do jadra, spôsobom, že bruselský eurokomisár si na 5 rokov odskočí poprezidentovať.

Ako inak interpretovať otrlosť SMERu, že postaví kandidáta, ktorý si najprv musí očistiť okuliare, aby videl, v ktorej krajine momentálne kandiduje. Alebo ide ešte aj na salaš v dokonale padnúcom Hugo Bossovom obleku a naleštených topánkach ako vzorný bankový úradník.

Viem, že nemá zmysel obracať sa na predstaviteľov SMERu, tí sú totižto už dokonale odtrhnutí od reality. Som presvedčený, že samotní voliči SMERu a SNS ukážu oveľa vyššiu mieru politickej zodpovednosti ako predstavitelia ich strán, nepodľahnú predajcom Persilu a hodia svoj hlas, tak ako aj ja, jedinému pronárodnému kandidátovi Štefanovi Harabinovi.