Založ si blog

Politiku ovládli exoti, šašovia a liberálna lúza

Jeden – šéf progresívcov, fajčil marihuanu, ochutnal aj opojné účinky LSD a dokonca sú podozrenia, že nebol len konzumentom, ale aj dílerom (5 gramov bieleho). Zbohatol na start-upoch, o ktorých sme pred pár rokmi nemali ani šajnu. To má byť budúci premiér podľa „novej“ liberálnej opozície.

Ďalší z nových politikov má byť na čele Spolu. Ten však už toľkokrát zmenil politické tričko, že ho možno nazvať hocikým, len nie novou tvárou. Spolu so svojou transparentnou manželkou už roky nedokážu vysvetliť odkiaľ ako mladý pár získali peniaze na pomerne drahé bývanie v hlavnom meste. Ďalší z dnešných politikov sa drží hesla Sme rodina. Len nie veľmi tradičná. Má viac detí, ale aj ich matiek ako expartneriek ako je dní v týždni. Tamten je zase syn otecka privatizéra, henten je privatizér sám, ďalší stavil jednoducho len na to, že je šašo. A ide mu to už viaceré volebné obdobie.

Zdá sa, že do našej politiky vstupujú zvláštni ľudia, skôr exoti a úkazy. Celebrity, resp. ľudia, ktorí sa na ne hrajú a mohli by sme pokračovať ďalej. Veď ich poznáte sami. Vytvorili ich médiá, závisť, pozlátko, a keď to nepomáhalo, tak krik.

Alebo dnes populárna virtuálna realita, sociálne siete. Čím väčší extrém, tým viac priťahuje pozornosť. Normálny človek, ktorý nič nenakradol, nič nesprivatizoval, nešpekuloval s DPH-čkou, nie je spojený s minulosťou, nepriťahuje škandály, nepozýva média do obývačky, nie je proste mediálne zaujímavý. Veď o čom by písali. Nemá šancu presadiť sa. Politika je dnes len pre podvodníkov či exotov. Nie je tomu tak len u nás. Slováci len nabehli na celosvetový trend.

Na Ukrajine sedí v prezidentskom paláci herec, čo hral prezidenta. Spojené štáty vedie Donald Trump. Ten síce má občas aj svetlé chvíľky a dobré názory, ale je to hlavne divadelník, nie seriózny politik. V susedných Čechách sú v politike Piráti a u nás ovládli samosprávu hipsteri.

Kam smeruje politika na Slovensku? Do riadnej stoky. Jedinou obranou je viera a odpoveďou slušnosť. Pre konzervatívneho, veriaceho človeka, sú to základné hodnoty. Za ne sa oplatí bojovať a dúfať, že zdravý rozum zvíťazí. Keď už inde nie, aspoň u nás na Slovenku by tomu tak mohlo byť. To, čo sa stalo, už nezmeníme. Musíme nejako vytrpieť, že v kreslách primátorov sedia pochybné indivíduá. Musíme vydržať excesy a názory našej pani prezidentky. Najbližšie však zastaviť postup a rozvoj tejto liberálnej lúzy môžete Vy. Áno, každý z nás, svojim hlasom už budúcu jar.

Odpútať Slovensko od V4 by bolo prehrou

16.07.2019

Ideológ liberalizmu Michal Havran na autorskej strane denníka SME opäť priamočiaro naznačuje, čo bude hlavná úloha prezidentky Čaputovej. Okrem vytrvalej podpory Progresívneho Slovenska a liberálnej ideológie je to dovolím si citovať autora „odpútať Slovensko od V4“. Presne v duchu hesla treba zaútočiť na najslabší článok reťazca. Autor podsúva myšlienku, že [...]

Čaputová – Truban – Hlina

15.07.2019

Prezidentka Čaputová plní od svojho nástupu do úradu úlohy na 100% a drží líniu, ktorú vytýčili jej chlebodarcovia. V kontexte zoskupenia krajín V4 je v pozícii trójskeho koňa, voči stávajúcim trom štátom, ktoré v rámci krajín EU jednoznačne zastávajú národno-konzervatívne stanovisko pri vyjednávaní o budúcej podobe EU, čo sa ukázalo aj pri nominácii na [...]

Nad Pohodou sa už zmráka

12.07.2019

Liberálna lúza oslavuje. Na letisku v Trenčíne je už plne rozbehnutý 23. ročník festivalu Pohoda. Opäť sa na jednom mieste schádzajú tí, ktorí neznášajú normálnosť. Pohoda vraj odmieta aktívnych politikov. Jediný, kto má výnimku, je modla všetkých slniečkárov, súčasná žiaľ prezidentka Zuzana Čaputová. Rovnako tomu bolo aj vlani, vtedy dostal priestor na [...]

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Erik Tomáš

Hlas chce mať šéfa NR SR, odvoláva sa na koaličnú dohodu. Podľa Gröhlinga Danko zablokoval voľbu predsedu

28.04.2024 14:41

Pokiaľ by nebol zvolený predseda parlamentu z Hlasu-SD, strana to môže považovať za porušenie platnej koaličnej dohody.

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 130795x
Priemerná čítanosť článkov: 4360x

Autor blogu

Kategórie