Založ si blog

Nahradí mediálna manipulácia demokratické voľby?

Začnime otvorene hovoriť o témach mediálna manipulácia, mediálna mafia a aktivistická politika. Udalosti od zavraždenia novinára a jeho družky nám poskytujú dostatok podkladov, na podporu našich tvrdení.

Profesionálnym zorganizovaním protestných zhromaždení skupinkou mladých ľudí pod značkou „Za slušné Slovensko“ začal ďalší pokus uchopiť moc v krajine mimo demokratického rámci striedania vlád prostredníctvom parlamentných volieb. Jasné prepojenie mediálnej mafie, ich vďačných spojencov, tzv. mediálnych tvárí hodnotovo vyprázdnených treťotriednych zabávačov v pozadí s treťosektorovými organizáciami a financmajstrami je viac než čitateľné.

Postupné stupňovanie požiadaviek tzv. „aktivistov“ od  dôsledného vyšetrenia zločinu až po odstúpenie vlády či zmenu postavenia policajného prezidenta, resp. odstúpenie generálneho prokurátora je dohľadateľné v médiách. Nástup tzv. aktivistov bol odskúšaný v komunálnych voľbách, keď oligarchovia Esetu pomocou profesionálnej manipulácie s využitím najnovších metód mediálnej propagandy a slušného balíka peňazí ovládli skoro všetky krajské mestá.

Mediálna mafia spolu s oligarchami z Esetu zavŕšila svoj projekt dosadením poslušnej bábky do prezidentského paláca. Objem investovaných peňazí svedčí o tom, akú dôležitosť prikladajú tomuto „projektu“.

Funkcia prezidenta je v našom parlamentnom systéme viac menej ceremoniálna. V čom je však úloha prezidenta nezastupiteľná, je proces kreovania vlády tým, že prezident po voľbách má kompetenciu poveriť zostavením vlády osobu, podľa vlastného rozhodnutia. Videli sme na príklade Českej republiky, čo dokáže prezident, ak kreatívne využíva svoje kompetencie. V tom vidím význam zvolenia poslušnej bábky do prezidentského paláca s masívnou podporou liberálno-mediálnej mafie a digitálnych oligarchov z Esetu.

Politiku ovládli exoti, šašovia a liberálna lúza

15.08.2019

Jeden – šéf progresívcov, fajčil marihuanu, ochutnal aj opojné účinky LSD a dokonca sú podozrenia, že nebol len konzumentom, ale aj dílerom (5 gramov bieleho). Zbohatol na start-upoch, o ktorých sme pred pár rokmi nemali ani šajnu. To má byť budúci premiér podľa „novej“ liberálnej opozície. Ďalší z nových politikov má byť na čele Spolu. Ten však už toľkokrát [...]

Odpútať Slovensko od V4 by bolo prehrou

16.07.2019

Ideológ liberalizmu Michal Havran na autorskej strane denníka SME opäť priamočiaro naznačuje, čo bude hlavná úloha prezidentky Čaputovej. Okrem vytrvalej podpory Progresívneho Slovenska a liberálnej ideológie je to dovolím si citovať autora „odpútať Slovensko od V4“. Presne v duchu hesla treba zaútočiť na najslabší článok reťazca. Autor podsúva myšlienku, že [...]

Čaputová – Truban – Hlina

15.07.2019

Prezidentka Čaputová plní od svojho nástupu do úradu úlohy na 100% a drží líniu, ktorú vytýčili jej chlebodarcovia. V kontexte zoskupenia krajín V4 je v pozícii trójskeho koňa, voči stávajúcim trom štátom, ktoré v rámci krajín EU jednoznačne zastávajú národno-konzervatívne stanovisko pri vyjednávaní o budúcej podobe EU, čo sa ukázalo aj pri nominácii na [...]

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 130358x
Priemerná čítanosť článkov: 4345x

Autor blogu

Kategórie